E-LÆRING TIL PORTØRER PÅ UNIVERSITETSHOSPITAL

RESUME

MÅLET: I forbindelse med sammenslutningen af det gamle Århus Kommunehospital og det nye universitetshospital i Skejby, skal alle på hospitalet der betjener et el-køretøj, tage en teoriprøve. Det sker som E-læring.

MindMakers blev hyret til at lave research "on location" og skrive kursets drejebog. Drejebogen krævede dels udarbejdelse af den gennemgående speak til alle kursets kapitler og dels beskrivelse af, hvor der skulle lave optagelser og hvilke videobilleder der skulle optages.

Altsammen i meget tæt kontakt med Servicecentret på Aarhus Universitetshospital, hospitalets kommunikationsafdeling og Center for E-læring i Region Midtjylland. To af kommunikationsafdelingens fotografer - John og Toni - stod for optagelser og lydarbejdet mens Susanne var projektleder.

MindMakers sørgede derudover for to statister, der skulle spille patient, læge, portør mv. Alt ialt et vældigt sjovt og særdeles godt samarbejde med alle involverede. 

 

 

  • Skærmdump fra kurset. Projektlederen Susanne og grafikeren Gitte (fra hhv. Center for E-læring og Kommunikationsafdelingen) arbejdede med stor dygtighed helt konsekvent med humor. Målgruppen forventer humor og en uformel tone i både form og indhold.

  • Fotografen John (med obligatorisk sikkerhedshjelm) dunker om få sekunder hovedet ind i en cementkant. Det var dog planlagt til mindste detalje og på optagelserne flyder teaterblodet som en reminder om at "kørsel uden hjelm er den sikre vej til traumeafdelingen". 

  • Mange optagelser foregik på tracéet - en bred transportgang oven på den egentlige hovedkorridor gennem hele hospitalet. Fra tracéet er der elevatorer ned til afdelingerne. Man afskiller dermed tung transport af madvogne, varer, vasketøj og affald fra de områder patienter og klinisk personale færdes i.

  • Billeder fra optagelserne på tracéet, der er lidt over to kilometer langt. I forgrunden John og bagved to af de medvirkende portører.

  •  "Dr. Monster" sidder og venter på at komme i aktion - skulle køres ned af et vogntog !!

LÆS MERE

Vil du vide mere?

Kontakt:
Center for E-læring i Region Midtjylland.

 

 

 

Link og downloads

Kurset ligger bag login på en særlig server og kan derfor ikke vises.