E-LÆRING PÅ AUH
Video på knap 4 minutter, som fortæller hvordan ca. 800 ansatte i Forsyning og Service på Aarhus Universitetshospital vha. E-læring får en homogen og dokumentérbar uddannelse i blandt andet ”Regler for indendørskørsel med el-køretøjer”. Kurset kaldes "AUH Køreteori."
VIDEN TIL BORGERNE
Til Region Sjællands borgerrettede projekt www.helbredsprofilen.dk producerede MindMakers cirka 125 videofilm og animationer. I animationen herover kan du se hvordan hjertet fungerer. Og høre om hvad tilstanden ”hjertesvigt” kan dække over. Det er ikke så lidt og det kræver behandling.

Løsninger til regioner og hospitaler
klik og se mere
Løsninger til regioner og sygehuse
Løsninger til kommuner
klik og se mere
Løsninger til kommuner
Løsninger til praktiserende læger
klik og se mere
Løsninger til praktiserende læger

Kort om MindMakers ApS

 

MindMakers ApS har i mere end 17 år udviklet og produceret E-læring til sundhedsprofessionelle i overvejende kliniske emner. Regioner, hospitaler, Lægeforeningen og en række kommuner har givet os opgaver. Vi har leveret indhold som spænder fra relativt enkelt indhold på åbne websites til avancerede E-læringskurser med tracking af kursisterne i forlængelse af individuelt login, deltests, afsluttende prøver og certificering.

Vi har ofte brugt videofilm, animationer, PowerPoints og PDF-filer til instruktøren og kursisterne,

Se de tre videofilm her på siden for at få en ide om mangfoldigheden i det vi producerer - og gå på opdagelse ved at klikke på de grå bokse i højre side. Her finder du en mere udførlig præsentation af de enkelte løsninger.

Vi véd, at flere kon-kolleger på E-læringsområdet synes vi har et meget åbent og beskrivende website, som de kan finde inspiration på. Det er rigtigt at vi er åbne, men det er meget bevidst. Vi skriver primært for og til vores samarbejdspartnere og kunder for at give mest mulig information om vores aktiviteter. Det har vi fået mange positive kommentarer til. Så derfor .... :-)

Har du brug for en uddybende snak, så tøv ikke med at kontakte os. Vi svarer altid på telefonen.

Telefon: 8619 9820
Telefon: 4029 6071 (Jens Engberg)

Mail: info@mindmakers.dk

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV